Fjällräven

Fjällräven is een Zweedse fabrikant van buitensport jassen en kleding, met bekende klassiekers als hun Greenland jacks, Expedition down jacket, Vidda broeken en de Kånken rugzak. Fjällräven is een innovatief bedrijf dat grote aandacht besteedt aan kwaliteit, functionaliteit, draagbaarheid en duurzaamheid van hun outdoor produkten. Hun streven is inspiratie te geven aan mensen om op een verantwoordelijke manier te genieten van het buitenleven, met respect voor mensen, dieren en de gehele natuur.

Fjällräven gebruikt voor de meeste artikelen uit hun collectie hun zelf ontwikkelde, unieke G-1000 Eco stof, gemaakt van ademend katoen en duurzaam polyester. Deze speciale stof kan met Greenland Wax individueel aangepast en verzorgd worden, voor betere ventilatie of juist maximale wind- en waterdichtheid van de kleding. Vanaf 2014 maakt het bedrijf de herkomst van de in jassen en slaapzakken gebruikte donsveren volledig traceerbaar en garanderen zij met hun Fjällräven Down Promise een ethische en diervriendelijke produktie.

Fjällräven kleding wordt in 20 landen verkocht, en onze hoofdstad Amsterdam heeft 's-werelds grootste Fjällräven Store.

Oorsprong: Door Åke Nordin in 1960 opgericht te Ornskoldersvik, Själevad, Zweden.

Ontwerpers: Åke Nordin e.a.

Publiciteit: 'Sustainable Innovation for The Great Outdoors', met dit motto stelt Fjällräven zich tot doel om mensen te inspireren om overeind te komen en de wildernis in te trekken. Hun symbool is een opgerolde  poolvos. Ze zijn hofleverancier aan het Zweedse koningshuis.

Collectie: Dames, heren en kinder buitensportkleding, outdoor jassen, rugzakken en tassen, slaapzakken, tenten en kampeer artikelen.

Fjällräven


Web Site
http://www.fjallraven.nl
Condities
Twee jaar garantie op produkten. Verzendkosten in Nederland zijn 5,90 Euro. Ongebruikte producten met de originele labels en verpakking kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.
Label
Fjällräven
Views
Fjällräven is 1683 keer bekeken
Aantal kliks
79
Laatst gewijzigd
4/5/2016

Review toevoegen

Reviews
Stuur een review

copyright © 2016 kleding bestellen