Reebok

Reebok is een merk met een lange traditie in het maken van sportschoenen en kleding. Het merk brak al vroeg door tot de professionele sportwereld toen zij in 1924 de sportschoenen leverden voor atleten bij de Olympische Zomerspelen. Vanaf de jaren tachtig werd Reebok ook als lifestyle sportmerk wereldwijd zeer geliefd. Reebok is vooral sterk in running en fitness schoenen, trendy hardloopkleding en fitness gear.

Reebok heeft een 'Design Your Own" optie om op de website je bestelde produkten van te voren te personaliseren in je eigen gewenste stijl en kleuren.

Oorsprong: Reebok onststond in 1895 in Bolton, Verenigd Koninkrijk, onder de naam J. W. Foster & Sons. Twee kleinkinderen in dit familiebedrijf begonnen in 1958 een nieuwe onderneming die onder de naam Reebok bekend werd. In het jaar 1979 ontdekte de ondernemer Paul Fireman het merk Reebok, en besloot het merk over te nemen en tot wereldwijd sportmerk uit te bouwen. Sinds Augustus 2005 is Reebok onderdeel van de Duitse sportgigant Adidas-Group.

Publiciteit: Reebok's CrossFit® Games Open, ReebokONE instructor network. Hoofdsponsor van Andy Roddick, Venus Williams, Kendrick Lamar, e.a.  Reebok is officiële schoenenleverancier voor de Amerikaanse NBA, NFL en Major League Baseball competities.

Labels: Reebok, CrossFit®, LES MILLS-workout.

Collectie: Dames, heren en kinder sportschoenen en sportkleding, fitness kleding, sportartikelen en accessoires.

Reebok


Web Site
http://www.reebok.nl
Condities
Standaardverzending kost 4.95 Euro, voor bestellingen boven de 150,00 Euro is het gratis. Via het selfservice retourportaal kunnen produkten binnen 100 dagen na aankoop geretourneerd worden, mits in originele ongebruikte staat.
Label
Reebok
Views
Reebok is 1621 keer bekeken
Aantal kliks
325
Laatst gewijzigd
4/5/2016

Review toevoegen

Reviews
Stuur een review

copyright © 2016 kleding bestellen